Den nye YouTube kanalen, Lermax Sports, vokser sakte!

/

Av en viktig grund! Med snart 40 kamper / videoer, så er det veldig få som ligger ute slik at alle kan se de! Personvern, i forhold til yngre spillere! Voksen kamper er det bare å legge ut, men er spillerne under 18, så skal man ha samtykke for å legge ut videoene! Mange vet ikke om dette en gang, og dumper ut alt mulig.

Målet er å lage en enkel kanal i første omgang! Kamper ligger som «privat» på kanalen, og spillere og trenere, kan få personlig tilgang. Da vil de kunne lære av hva som går bra, og hva de bør trene mer på.

https://www.youtube.com/@lermaxsports

Håpet er å kunne få klarert ut flere og flere kamper, og dermed øke interessen for sporten og kanalen.

Basket er sporten som dekker kanalen 100% i dag, men det trenger ikke bli slik i fremtiden. Men basket er en sport som familien min er opptatt av nå. Og en sport i sterk vekst her i Norge!


Hi, I’m Pål (Paul )

Yesterday is History, tomorrow a Mystery, but today is a gift.

That is why it is called «The present»