Bildilla`s YouTube kanal

/

Nå håper jeg å komme ut av de dype skogene, som er 2020, mye bedre rustet en selv jeg trodde! Planene for høsten og vinteren opptimistiske, og nå ser jeg frem mot 2021! Planene for 2020 var store, planene for 2021 er større!

Det har vært et meget rart år.

2020, var året jeg hadde så mange planer. Så kom Covid-19, og alt ble snudd på hode!

Men utrolig men sant, Bildilla kanalen vokser nesten like mye som jeg hadde beregnet… Da nesten totalt uten biltreff videoer! over 500 video visninger pr. døgn over lang tid. Og med 44 nye følgere siden 14 juli!

Følger nr 300 kom i går!!!! ( men plutselig er det 303! )

Nå er det bare å fortsette den gode jobben.

Tusen takk til dere der ute, som servideone og dere 303 som har startet å følge kanalen!


Hi, I’m Pål (Paul )

Yesterday is History, tomorrow a Mystery, but today is a gift.

That is why it is called «The present»