Når man trenger bilder uansett…

/

2020 ble ikke som forventet! Starten var god, og jeg var i siget, med mange planer. Jeg skulle rekke over så mye.

Bammmmm….. Så kom Korona / Covid-19, og knuste alle planene. Jeg priser meg lykkelig over at jeg kom ok ut av det ( i alle fall p.d.d.! )

Men det var ikke det eneste! Vi har hatt den dårligste vinteren og våren, på mange mange år! Og de siste ukene i April og Mai…. Nei hva skal man si? Når vi har regn og snø 15 mai? Og slik har det vært i en uke.

Jeg fikk muligheten til å Teste den ny elbilen far Lexus UX300h. Jeg så frem til noen koselige turer, og få tatt flere fine bilder.

Dette ble vanskelig, når snøen lavet ned første kvelden. Neste dag, startet jeg kl 05.15 og regnet var opp sammen med meg. Heldigvis, så hadde ikke sola kapitulert helt. Den gjore et tappert forsøk på å slå seg gjennom. Men tapte kampen. De dukket først opp, da jeg måtte levere bilen…. Ja ja. jeg gjore et tappert forsøk.

Les testen her: http://www.bildillamagasin.no/2020/05/09/test-nye-lexus-ux300e/


Hi, I’m Pål (Paul )

Yesterday is History, tomorrow a Mystery, but today is a gift.

That is why it is called «The present»