Lermax på Instagram

/

4/2/2018: Instagrem er dessverre fult av spam brukere, og mann prøver å følg kotymen, og følge de som følger deg. Det kan mann bare slutte med. Det er VELDIG mange som prøver dette trikset, og saffer seg følgere de ikke ville hatt ellers. Jeg var oppe i neste 600 følgere, og de bare forsvinner dagen etter at mann har vært snill å trykt på følger knappen…  Bare domp alt du ikke abselutt ønsker og følg!!!!

Nå har jeg 550 følgere, og det er ikke lett å få ærlige følgere!

Oppdatering 4/1-2018:

Jeg har nå fått over 5oo følgere på Instagram… hurra!!!  😉

Jeg har også lagt til en direkte overføring rett inn på siden her: http://www.lermaxfoto.no/my-instagram-feed/

Da håper jeg på å kunne bygge videre på denne suksessen  🙂

 

Oppdatering 21/12-2017:

Jeg hadde ikke det store målet om å bruke Instagram som en Portefolio. Og ser vel veldig mange begrensinger i bruken. Men det er jo en kilde til inspirasjon og muligheter til å følge andre fotografer og drone folk, fra ulike kulturer.

Jeg gleder meg også over at følger nr 300 er kommet, så da er jo alt fint, og man kan gå inn i juletiden med følelsen av at ting går riktig vei  🙂

Må oppdatere med st følger nr 374 kom alt i dag….  23/12-17. Så kanskje jeg begynner å forstå noe. Ja ja man lærer så lenge man lever!  🙂

412 26/12-17…  Neste må er jo 500. Så får man gå for 1000  😉

 

 

Oppdatering 11/8/17:

I dag kom følger nr 200…  Ja da vet at blondine blogere gar mye mer  😉  Men jeg er bare MÆ, og ønsker ikke å konkurrere på deres premiser…  Ikke kan jeg spille på utseendet mitt heller.. ha ha  Nei har man valgt å stå bak kameraet, så har man gjort et valg…  Men HURRA 200 følgere… Man må jo få glede seg over de små ting i livet     😉

 

Jeg har endelig begynt å benytte Instagram.

Gå innom på min Instagram bruker her: Lermax på Instagram / Soarer 32

Følg meg gjerne på Instagram 🙂

Sakte men sikkert så kommer det til nye følgere..  Snart 200  🙂   Man må jo glede seg for vær enkelt nye følger  🙂

 


Hi, I’m Pål (Paul )

Yesterday is History, tomorrow a Mystery, but today is a gift.

That is why it is called «The present»