Min lidenskap for foto & kamera utstyr

Jeg fikk tidlig innteresse for fotografering. Dermed så måtte man prøve å lære seg mer om hva som virkelig påvirket resultatet.

I «gamle dager», så var det ikke bare å skru på skjermen bak på kameraet, og se et nesten ferdig resultat. Viss man var som meg, så var ukelønnen en avgjørende faktor for hvor mange bilder man kunne ta, og hvor fort man kunne få bildene fremkalt. Et totalt mislykket bilde, var en ekstra kostnad. En kostnad man prøvde å unngå.  Tid er penger sier mange, men penger er tid også. Og når man ikke hadde penger, så gikk tiden. Å så mye enklere alt er i dag. Å så sur jeg blir på alle de som ikke gidder å ta seg tid til å lære noe….  Når alt er blitt så enkelt!!!!

Sem selv om ting er enklere, så gjeller fortsatt de samme grunn reglene. De er faktisk enkle, viss man gidder og prøve å forstå…

Etter som man lærte seg mer og mer. Så kom ønsket om å forstå utviklingen og historien. Og jeg begynte å ta vare på eldre kameraer. Det er meget fasinerende å se hva de gode gamle fotografene slet med. De hadde det ennå tøffere en meg. Men de tok masse fine bilder..

Jeg har startet å legge ut bilder av noen av kameraene på min instagram profil: https://www.instagram.com/soarer32/    

Lik profilen, og se hva som dukker opp!!  Og det er jo fult mulig åå komentere og legge til spørsmål også  🙂