2021, Bildilla på YouTube

/

2020 er heldigvis over!

Måtte 2021 bli det jeg gikk og innbilte meg at 2020 skulle bli!

Men selv om at planene gikk i vasken for det meste jeg hadde lagt opp til i 2020, så kom jeg stort sett bedre ut enn jeg kunne fryktet!

Jeg fikk ikke laget alle de treff videoene jeg hadde planlagt. Men i stede ble det en del DIY / How To videoer. Og ting har vist meg at de videoene har bedre besøk over tid, så jeg får igjen for det etter vært som tiden går!

Resultatet for YouTube kanalen er blitt over 10.000 timer med video visning i løpet av 2020! Kanalen har nå 335 aktive videoer! Det har også kommet til 352 nye følgere på kanalen! Og den har nå 508 følgere. Da mangler det bare 492, for å nå den magiske grensen på 1000! Det regner jeg som å være et realistisk mål for 2021!

Da er det bare å beholde motet, og fortsette i samme retning!

Måtte dere alle, får et riktig godt nytt år!

Husk å besøk kanalen, og bli følger viss dere ikke alt er det!

https://www.youtube.com/c/bildillamagasin


Hi, I’m Pål (Paul )

Yesterday is History, tomorrow a Mystery, but today is a gift.

That is why it is called «The present»