Ny tid, nytt utstyr og behov for ny kunnskap.

/

Med over 25 år, med eget firma ( i tillegg til full jobb ). Så ser man at verden stadig er i endring. Skal man være med, så er det bare å prøve og henge på.

Film ble til digitale bilder. Mørkerom, ble til Lightroom eller photoshop. Bilhobbyen ble en del av fotohobbyen. Og nå er YouTube, den nye TVen.

Alt dette fører til mange endringer… For foto/video delen her inne, så må man prøve å lære seg nye ting. Og noen ganger må man bare innse det avisene innså for mange år siden… Det er ikke alltid topp kvalitet som selger. Men det er viktigere å komme med noe nytt…  ha ha ha… eller huffa mæ!

Men p.g.a. alt dette, så har det blitt stadig nye innkjøp, for å prøve å finne veien gjennom skogen. Drone har jeg hatt i 2 år, nå kommer stadig mer….

Først ble en DJI Osmo, kjøpt… biltreff videoer var planen. Men p.g.a. mye wifi støy, så var dette ikke egnet….
Dermed har det blitt en større gimball… Som fikk en stor Nikon på seg. Dette var mye bedre. Men kameraet var ikke opptimalt til akuratt denne jobbe.
Så kom behovet for småe kamera løsninger, til video. Mobilen har gjort en ok jobb. Men denne Osmo Actionen kan takle mer…
Så fant jeg et solid bur til DJI Osmoen.. Så den kan få ennå tøffere jobber.
Nikon D850 var ment til foto + video. Og er et perfekt fotokamera. Og et godt Videokamera til mye. Men ikke optimalt på gimball…..
Dermed ble en Nikon Z6 bestilt til video jobbing.

Nå er utstyret blitt bedre, og man får håpe at tiden og helsa strekker til.. Planene for Bildilla kanalen er store. og listen av egne prosjekter lang…

Målet er en stadig størrre stigning i besøket på kanalen!!!
Så er et ekstra bur, bestilt til Z6. ALt for å kunne bruke utstyret.

Hi, I’m Pål (Paul )

Yesterday is History, tomorrow a Mystery, but today is a gift.

That is why it is called «The present»