It`s Time… Nikon er 100 år, og tiden for F er i endring…

Straks har vi første steg på Nikons vei mot fremtiden. Jeg er opptimistisk, og tror de har lært leksa. No more mister nice company  😉

Hva kommer? Sony har fått leke seg lenge nok med speilløse systemkameraer..  Sony Leica og Contax før Nikon kom med F. Så kom Nikon med objektivene som satte en stopper for det. Så kom Nikon F, i 1959.. F mont har levd frem til i dag. Nå kommer noe nytt. Speilet er borte…  En ny værdag, for oss som henter styrke fra navnet Nikon. Nikon er proffenes valg  😉  Ja da, vet det er så nært en religion som man kommer…  Canon eller Nikon  🙂    Skal garantere at Canon kommer snart de også! De har bestandig kommet etter Nikon, men de har også kommet med MYE bra!!!  🙂

Det er på tide, jeg bringer dere inn i lyset!